A Pajzs kockázati élet-, egészség- és balesetbiztosítási szolgáltatások

 • Haláleseti térítés: Halál esetén a biztosító a biztosítási összeget fizeti ki a kedvezményezett részére.
 • A biztosított házastársának halálára vonatkozó térítés: Házastárs, vagy élettárs halála esetén a biztosító a biztosítási összeget fizeti ki a kedvezményezett részére.
 • Gyermek születésére vonatkozó támogatás: Gyermek születése esetén a biztosító a biztosítási összeget fizeti ki. Több gyermek születése esetén a biztosítási összeg többszöröse kerül kifizetésre.
 • Baleseti halál: Baleset miatt bekövetkező halál esetén a biztosítási összeget fizeti a biztosító.
 • Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás: A lineáris szolgáltatást nyújtó módozat a biztosítási összegből a baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás mértékének megfelelő összeget fizeti. Ezen kívül választhat pl. progresszív szolgáltatást nyújtó módozatot is.
 • Csonttörés: Csonttörés és csontrepedés esetén a biztosító kifizeti a biztosítási összeget.
 • Baleseti költségtérítés: Baleset esetén a biztosító a biztosítási összeg erejéig megtéríti a számlával igazolt mentési, szállítási, fogászati költségeket, valamint a gyógyászati segédeszközök beszerzésének költségeit.
 • Sportolói baleseti költségtérítés: Baleset esetén a biztosító a biztosítási összeg erejéig megtéríti a számlával igazolt mentési, szállítási, fogászati költségeket, a gyógyászati segédeszközök beszerzésének költségeit, valamint a biztosítási összeg 50%-ig a biztosító megtéríti a Magyarországon kiállított számlával igazolt költségeit az  Országos Egészségbiztosítási Pénztár által nem fedezett járóbeteg-szakorvosi vizsgálatoknak, illetve ellátásoknak, diagnosztikai vizsgálatoknak (ide értve a fizioterápia, gyógytorna és balneoterápia költségét), feltéve hogy azok 8 napon túl gyógyulóak és orvosi ellátást igénylő baleset következményeként lépnek fel.
 • Baleseti kórházi napi térítés: Baleset miatti kórházi ápolás esetén szolgáltat a kórházban töltött napokra. Az intenzív osztályon történő ellátás napjaira a biztosítási összeg 200%-át téríti meg a biztosító.
 • Baleseti műtéti térítés: Baleset miatt szükséges műtét esetén nyújt térítést. A térítés mértéke a biztosítási összegtől és a műtét orvosi besorolásától függ. A legsúlyosabb műtét esetén a biztosítási összeg kerül kifizetésre.
 • Égési sérülés: Az égési sérülés kiterjedtségétől és fokától függ a szolgáltatás mértéke. Ha a fejen összesen legalább a teljes testfelülethez viszonyított 2%-on legalább III. fokú égési sérülése keletkezett, akkor a biztosító a biztosítási összeg 200%-át fizeti ki a biztosított részére.
 • Közlekedési baleseti halál: Közlekedési baleset miatt bekövetkező halál esetén a biztosító a biztosítási összeget fizeti ki.
 • Közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás: Közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén a biztosítási összegnek a maradandó egészségkárosodás mértékével arányos része kerül kifizetésre.
 • Poggyász és ruházat sérülésére vonatkozó biztosítás: Megtéríti a baleset során megsérült ruházat, poggyász javítási, tisztítási költségeit. Sőt, ha nem hozhatóak rendbe, akkor megtéríti az értékét. A biztosító a megsérült okmányok újbóli beszerzési költségeit is fizeti.
 • Baleseti keresőképtelenségi napi térítés: Akkor nyújt térítést a biztosító, ha a munkavállaló baleset miatt kerül keresőképtelen állományba. Ez a szolgáltatás is különböző mértékű önrésszel választható, és ha letelt ez az önrész, akkor a biztosító minden keresőképtelen állományban töltött napra téríti a munkavállalónak a biztosítási összeget.
 • Baleseti eredetű lábadozási támogatás: Akkor nyújt térítést a biztosító, ha a munkavállaló baleset miatt kórházban fekvőbeteg volt. Ez a szolgáltatás is különböző mértékű önrésszel választható, és ha letelt az önrész, akkor minden kórházban töltött napra – beleértve az önrész napjait is - jár a biztosítási összeg. Az intenzív osztályon történő ellátás napjaira a biztosítási összeg 200%-át téríti meg a biztosító. A kórházi fekvőbeteg-ellátást követő keresőképtelenség napjaira a biztosítási összeg 50%-át téríti meg a biztosító.
 • 28 napon túl gyógyuló sérülés: Baleset miatt 28 napon túl gyógyuló sérülés esetén a biztosítási összeget téríti a biztosító.
 • 14 napon túl gyógyuló sérülés: Baleset miatt 14 napon túl gyógyuló sérülés esetén a biztosítási összeget téríti a biztosító.
 • Lágyrészek sérülése: Ha a biztosított baleset miatt ficamot, izomszakadást, vagy szalagszakadást szenved, akkor a biztosító kifizeti a biztosítási összeget.
 • Rendezvények speciális balesetei: Ha a biztosított allergiás rovarcsípést, állatharapást, áramütést, ficamot, vagy kullancs-csípés által okozott agyburok és/vagy agyvelőgyulladásban szenved, akkor a biztosító kifizeti a biztosítási összeget

 • Kórházi napi térítés: Kórházi ápolás esetén minden kórházban töltött napra megkapja a szerződésben szereplő összeget. Az intenzív osztályon történő ellátás napjaira a biztosítási összeg 200%-át téríti meg a biztosító.
 • Műtéti térítés: Betegség, vagy baleset miatt szükséges műtét esetén nyújt térítést. A térítés mértéke a biztosítási összegtől és a műtét orvosi besorolásától függ. A legsúlyosabb műtét esetén a biztosítási összeg kerül kifizetésre.
 • Kiemelt kockázatú betegségek: A biztosítás segítséget nyújt 40, a különös feltételekben meghatározott betegség diagnosztizálása, illetve műtét elvégzése esetén. Pl.:    

  rosszindulatú daganatos megbetegedés
  szívizomelhalás (szívinfarktus)
  agyi érkatasztrófa
  krónikus veseelégtelenség
  AIDS
  szívkoszorúér-műtét
  szervátültetés
 • 69%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodásra, illetve 39%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodásra vonatkozó biztosítás: Amennyiben az Orvosszakértői intézet a biztosítottnál 69%-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást állapít meg, abban az esetben a biztosító kifizeti a biztosítási összeget. Ha az Orvosszakértői intézet a biztosítottnál 39 %-ot meghaladó mértékű egészségkárosodást állapít meg és az intézet szakvéleménye szerint a biztosított rehabilitációja nem javasolt, abban az esetben a biztosító a biztosítási összeget téríti.
 • Keresőképtelenségi napi térítés: A biztosítás akkor nyújt szolgáltatást, ha a munkavállaló keresőképtelen állományba kerül. Ezt a szolgáltatást különböző mértékű önrésszel választhatja és az önrész letelte után minden keresőképtelen napra térít a biztosító.



Nem talált választ a kérdésére? Keressen minket bizalommal!