SZIMBA CSOPORTOS TANULÓBIZTOSÍTÁS

Gondoskodjon gyermekéről akkor is, amikor nem lehet mellette! Válassza Szimba csoportos tanuló balesetbiztosításunkat*, mely a nap 24 órájában biztosítási védelmet nyújt.

Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy gyermeket baleset ér. Ilyenkor kevés dolog vigasztalja a szülőket és a gyermeket.  A Szimba balesetbiztosítás anyagi támogatásával ahhoz tud hozzájárulni, hogy a szülők minden figyelmüket a gyermekre tudják fordítani, hiszen ilyen esetekben az együtt töltött idő a legfontosabb.


Mit nyújtunk Önnek?


  • Biztosítási védelem napi 2 forinttól
  • 6 szolgáltatási csomagot 
  • Ön választja ki, mire van szüksége
  • Állandó biztosítási védelmet
  • A nap 24 órájában érvényes, otthon, az iskolában, kirándulás közben, nyaraláskor, bel- és külföldön bekövetkezett balesetekre egyaránt


A Szimba balesetbiztosítás bölcsödébe, óvodába, iskolába és felsőoktatási intézmények nappali tagozataira beiratkozott gyermek részére köthető meg. 6 biztosítási csomagot kínálunk Önnek, melyek közül Ön választhatja ki, hogy melyikre van szüksége.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű, a biztosításról szóló feltételt itt tekintheti meg. Ismerje meg a következő – 2016/2017-es – tanévre vonatkozó Szimba terméktájékoztatót és a Szimba tanuló balesetbiztosítás feltételeit is .

ÚJDONSÁG!


Intézze kárbejelentését kényelmesen online! letölthető dokumentumok

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések

Szimba tanuló balesetbiztosítás feltételei (TANF16) 2016/2017-es tanév

Terméktájékoztató Szimba tanuló balesetbiztosítás 2017/2018-as tanév

Terméktájékoztató Szimba tanuló balesetbiztosításhoz 2016/2017-es tanév

Szimba szolgáltatási igénybejelentő a 2016/2017-es tanévtől