gyerekjövő

Előrelátó biztosítás - ajándék védelem!

Minden gyermeket váró vagy gyermeket nevelő család életében vannak előre tervezhető élethelyzetek, és sajnos váratlan események, betegségek vagy balesetek is, amelyek átmenetileg vagy állandó jelleggel anyagilag megterhelők vagy megoldhatatlanok a család számára. A Generali személybiztosításaival segítséget nyújtunk ilyen helyzetekben a családok számára. Gondoskodjon már most gyermeke jövőjéről a Generali családi személybiztosításaival, és segítünk megelőzni a komoly sérüléssel járó gyermek-baleseteket is!

Válassza 
és most biztosítása mellé egy sisakból, valamint könyök-, kéz- és térdvédőből álló gyermek védőfelszerelést ajándékozunk.


 A kampányunk célja felhívni a kisgyermekes családok figyelmét arra, hogy megfelelő gyermek-védőfelszerelés készlettel a súlyos gyermekbalesetek megelőzhetők.

Az akció időtartama: 2017. április 14 – augusztus 11.

A védőfelszerelés az ajánlat aláírásakor 3 méretben kérhető a gyermek fejmérete alapján:  
S: 49-52 cm, M : 52-54 cm, L : 54-56 cm. Az ajándék védőfelszerelés szettet postai úton csomagként küldjük el a biztosítási szerződés kötvényesítése után.

Az ajándéktárgyak a Magyar Postán keresztül csomagként kerülnek kiküldésre. Amennyiben a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megpróbálja a postás a személyes kézbesítést, ha ez sem sikerült, 10 napig még átvehető a csomag a helyi postahivatalban. Amennyiben a címzett nem veszi át a küldeményt ez idő alatt sem, elveszíti a jogosultságát az ajándékra, nem kerül még egyszer kiküldésre.