Ajándék betegség megelőzési és szűrőprogram!

Válassza a Generali Private Care egészségbiztosítást, és nem kell bajlódnia azzal, hogy mikor és hova forduljon egészségi panaszával, hiszen a nap 24 órájában hívhatja a Generali Medi24-et, amelyen keresztül jól felszerelt rendelők állnak rendelkezésére! 


Most kiemelt figyelmet fordítunk a megelőzésre!


Egészségbiztosítása mellé ingyenesen biztosítjuk a részvételt a 78.000 Ft értékű ONKOMPLEX® egyéni rizikóelemzésen alapuló prevenciós programban, amelynek keretei között kidolgozásra kerül az Ön személyre szabott egészség-megőrzési és szűrővizsgálati programja és 5 éven keresztül szakértői segítséget biztosítunk a daganatos és egyéb súlyos betegségek megelőzésében. A 2017. szeptember 16-tól 2017. december 15-ig meghirdetett akciónkban az első 100 darab olyan Generali Private Care biztosítási szerződés vesz részt, amely Exkluzív, Komplex vagy Plusz csomagot tartalmaz. 

Az ajándék szűrőprogram igénybevételéhez postai úton kerül kiküldésre szerződésenként egy egyedi kód, amely egy fő részére biztosít részvételt, mellyel csak egy alkalommal lehet bejelentkezni a programra. Az ONKOMPLEX® prevenciós program nem névre szól, tehát átruházható, és tetszés szerint 2018. március 14-ig bármikor igénybe vehető.  
  

Egyéni rizikó elemzés – a megelőzés forrásaNemzetközi elemzések alapján a daganatos betegségek legalább egyharmada megelőzhető, továbbá a megfelelő életmód és szűrővizsgálatok jelentősen csökkentik a betegségek kialakulásának kockázatát. A Rákkutatási Világalap és az Amerikai Rákkutató Intézet irányelvei alapján kidolgozott ONKOMPLEX® egyéni rizikó felmérésen alapuló onkológiai prevenció során személyre szabott szakértői javaslatot kapnak a páciensek a rizikótényezők hatékony csökkentése érdekében.