Kárbejelentés

Honlapunkon vagyonbiztosítási (lakás-, vállalkozói-, felelősség-, nagyipari-, gép- és építésszerelés, szállítmánybiztosítási) és gépjármű-biztosítási (kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, casco) szerződéseire jelenthet be kárt.

Amennyiben a kárbejelentéssel kapcsolatban segítségre van szüksége, kérdése merül fel, kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 452 3333-as számon!

Gépjármű-biztosítási kárbejelentés

Biztosítónk számos kárbejelentési lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy megkönnyítse kárügyük intézését.
Kárrendezés egyszerűen és okosan! 

Hogyan jelentheti be gépjármű-biztosítási kárát?


Lehet, hogy pont erre lesz szüksége!
- ajándék szélvédő matrica akció ügyfeleink részére.

A mindennapi autózás során hasznos ajándékkal szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek, hogy gépjárművük biztosításához társaságunkat választották – gépjárműkár esetén is bizalommal fordulhatnak hozzánk és számíthatnak a Generali gyors és rugalmas kárrendezési megoldásaira!

2016. szeptember–december időszakban azon gépjármű-biztosítással rendelkező lakossági ügyfeleink részére, akiknek a fenti időszakban papíralapú számlaértesítőjük (díjbekérő) generálódik, kiküldésre kerül egy szélvédő matricát tartalmazó kártya a számlalevél mellékleteként, szerződésenként egyszeri alkalommal.

A szélvédő matrica a kőfelverődés-, szélvédősérülésre helyezve fokozhatja a javítás eredményességét – ezért javasoljuk, hogy mindig tartsák az autóban. A felhasználási útmutatót a hordozó kártya tartalmazza. A szélvédő matricás információs kártyák egyúttal ügyfélszolgálatainkon is kihelyezésre kerülnek, valamint a biztosítási tanácsadóinktól is kérhetők. Így az ajándék újonnan szerződő, illetve a postai kiküldésben nem érintett – elektronikus számlával rendelkező – ügyfeleink számára is elérhető.

További információk a gépjármű kárrendezésről >> 

 

Vagyonbiztosítási kárbejelentés

Vagyonbiztosítási kárbejelentő rendszerünkkel lakás-, vállalkozói-, felelősség-, nagyipari-, gép- és építésszerelés, illetve szállítmánybiztosítási szerződéseikre jelenthetnek be kárt ügyfeleink.

Hogyan jelentheti be vagyonbiztosítási kárát?

1. Kérjük, töltse ki internetes vagyonbiztosítási kárbejelentőnket!
Kollégánk 5 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

2. Lakásában kitört az üveg és lakásbiztosítása terhére szeretné rendeztetni a kárt?
Kérjük, jelentse be a káreseményt az Önhöz legközelebbi ügyfélszolgálatunknál vagy az internetes kárbejelentési rendszerünkön keresztül!

Kérjük, olvassa el, mit kell tennie vagyonbiztosítási káresemény bekövetkezésekor! 


Előzze meg a károkat alkalmazásunkkal!