Szerződésmódosítás


Szerződés-módosítási igénye jelzésének, adatváltozás bejelentésének kétféle módja lehetséges honlapunk segítségével.

Online szerződésmódosítás

Amennyiben Ön regisztrált felhasználója Szerződéseim online szerződéskezelő szolgáltatásunknak, a rendszerbe bejelentkezve lehetősége nyílik egyes szerződési adatainak online módosítására. Módosíthatja többek között szerződése díjfizetésének módját és ütemét, átutalásos díjfizetésnél megadhatja új bankszámlaszámát és pénzintézete nevét, szerződését új kiegészítő biztosításokkal teheti teljesebbé, rendszámcsere esetén bejelentheti gépjárműve új rendszámát.

Módosítási kérelme beérkezését, majd ezt követően a módosítás intézés alatti, illetve lezárt státuszba kerülését e-mailben igazoljuk vissza Önnek. Interneten beérkezett szerződés-módosításairól a Szerződéseim rendszeren belül a Módosítási történet menüpont alatt is tájékozódhat.

Befektetési egységekhez kötött életbiztosítások esetén igényelhet átváltást, átirányítás, megadhatja eseti díjának díjfelosztását, részleges visszavásárlást kezdeményezhet, valamint igényelheti trendfigyelő szolgáltatásunkat.

Belépés a Szerződéseim rendszerbe » (regisztrált felhasználóknak)

Ön még nem aktiválta regisztrációját? Aktiváljon most! »

Adatváltozás bejelentése nyomtatványon

Előfordulhat, hogy Ön nem kíván regisztrálni szolgáltatásunkra, vagy olyan szerződési adatot kíván megváltoztatni, melynek online módosítását rendszerünk jelenleg nem teszi lehetővé.

Ebben az esetben a következő adatlapok letöltésével és társaságunkhoz faxon ill. postán történő elküldésével van lehetősége bejelenteni az Önre, illetve a szerződésére vonatkozó adatok megváltozását.

I. Befektetési egységekhez kötött életbiztosítások

Kérjük, hogy a szükséges bejelentőlapot a +36 1 451 3857 számra faxolja el, vagy küldje el aláírva, szkennelve a generali.hu@generali.com email címre. Amennyiben kérelmét postán szeretné továbbítani, megteheti a következő címre: Generali Biztosító Zrt. 7602 Pécs, Pf.: 888.

Minden 16.00 óráig beérkezett igény aznapi beérkezésűnek számít, míg a 16.00 óra után beérkező kérelmek esetében a beérkezés napjának a következő munkanapot tekintjük.

 

II. Klasszikus életbiztosítások

Kérjük, hogy a szükséges bejelentőlapot a 06-1-451-3857 számra faxolja el, vagy küldje el aláírva, szkennelve a generali.hu@generali.com email címre. Amennyiben kérelmét postán szeretné továbbítani, megteheti a következő címre: Generali Biztosító Zrt. 7602 Pécs, Pf.: 888.

 

III. Egyéb változtatási lehetőségek

Kérjük, hogy igényét küldje el aláírva, szkennelve a generali.hu@generali.com email címre vagy a +36 1 451 3857 számra faxolja el. Amennyiben kérelmét postán szeretné továbbítani, megteheti a következő címre: Generali Biztosító Zrt. 7602 Pécs, Pf.: 888..

Egészség- és balesetbiztosítások

Kérjük, hogy igényét küldje el aláírva, szkennelve a generali.hu@generali.com email címre vagy a +36 1 451 3857 számra faxolja el. Amennyiben kérelmét postán szeretné továbbítani, megteheti a következő címre: Generali Biztosító Zrt. 7602 Pécs, Pf.: 888..

Vagyonbiztosítások

Fizetési mód változtatása: Csoportos beszedés

  • Csoportos beszedés fizetési mód segítségével kényelmesen intézheti befizetéseit. Önnek mindössze a Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére c. nyomtatványt kell kitöltenie és eljuttatnia társaságunkhoz. A továbbiakban a díjat minden esedékességkor leemeljük az Ön bankszámlájáról, így nem kell csekkel sorban állnia, vagy az átutalás indításával időt töltenie.

    Kérjük, a kitöltési útmutató alapján töltse ki, majd írja alá a Felhatalmazás nyomtatványt és adja le bármelyik fiókunkban vagy küldje el a következő címre: Generali Biztosító Zrt., Számviteli csoport (1132 Budapest, Váci u. 36-38).
    A Felhatalmazás elfogadásáról, az első terhelés várható napjáról levélben értesítjük.
    Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére »

Casco biztosítások

  • Casco szerződés díjfizetési üteme, díjfizetési módja, a gépjármű használati módja, a szerződés önrészesedése megváltoztatásának, újabb tartozékok beszerelésének bejelentésére telefonos ügyfélszolgálatunk +36 1  452 3333-as telefonszámán van lehetősége.

Meghatalmazás

  • Meghatalmazás segítségével, az Ön helyett a megbízott személy jár el biztosításának kezelésében. Meghatalmazás letöltése