Mobilalkalmazások

Megújult Generali Ügyfélpont alkalmazásunkkal már nemcsak értékeit és egészségét védheti időjárási vészhelyzetek esetén, de Casco szemlefotóit is elkészítheti és beküldheti, sőt az eszközalapokra vonatkozó aktuális árfolyaminformációk révén pénzügyeit is jobban figyelemmel kísérheti, sőt, egy esetleges kárbejelentés kapcsán kollégánk visszahívását is kérheti!
Vágja zsebre befektetéseit! Kövesse nyomon befektetési egységekhez kötött életbiztosítását a nap bármely pillanatában! Ön már mobiltelefonon is tájékozódhat a Generali  Biztosító Zrt. befektetési egységekhez kötött életbiztosításairól a Generali Befektetés alklamazás segítségével.
 Az alkalmazás letöltésével Ön megtekintheti:

  • a Generali által kínált eszközalapok leírását és aktuális árfolyamait,
  • a Generali aktuális híreit, akcióit,
  • és a Profitline.hu által szerkesztett gazdasági híreket.
  • A Generali Online Szerződéseim rendszerbe regisztrált Ügyfeleink a biztosításaik adatait is nyomon követhetik, mint például a befektetési egységek aktuális értékét, portfóliójuk összetételét, biztosításaik biztosítási összegét, az aktuális díjfelosztási arányt és az eszközalapok teljesítményét.


A Házőrző Smart alkalmazással lakásbiztosítással rendelkező ügyfeleinknek nyújtunk kényelmi és extra szolgáltatásokat. Nem csak kárbejelentését teheti meg mobiltelefonon, de segítségével gyorsan és kényelmesen veheti fel a kapcsolatot velünk, valamint azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebbi ügyfélszolgálatunkat.Az alkalmazás segítségével mindössze néhány perc alatt elintézheti a kárbejelentést, sőt hasznos információkat adunk az otthonokban előforduló leggyakoribb károk megelőzésére.
Az alkalmazás Ügyfélpont kereső szolgáltatásával könnyen megtalálhatja az Önhöz legközelebbi ügyfélszolgálatunkat.

Egy gombnyomással segítségül hívhatja:

  • a Generali TeleCenter ügyfélszolgálatát biztosítási ügyei intézéséhez,
  • a Mestervonal 24-t, ha szakember kell otthonában keletkezett probléma megoldására,
  • az Autósegély telefonszámát, ha autómentésre vagy megőrzésre van szüksége.
  • Házőrző Smart biztosítással rendelkező ügyfeleink extra szolgáltatásokat tudnak igénybe venni az alkalmazás segítségével.