Kárbejelentés


GÉPJÁRMŰ

LAKÁS & vállalati vagyon

ÉLET & EGÉSZSÉG & baleset

kárrendezési információk


gépjármű kárrendezés

élet & egészség & baleset kárrendezés

ajándék szélvédőmatrica 


ajándék szélvédőmatrica ügyfeleink részére!


A mindennapi autózás során hasznos ajándékkal szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek, hogy gépjárművük biztosításához társaságunkat választották – gépjárműkár esetén is bizalommal fordulhatnak hozzánk és számíthatnak a Generali gyors és rugalmas kárrendezési megoldásaira!

2016. szeptember–december időszakban azon gépjármű-biztosítással rendelkező lakossági ügyfeleink részére, akiknek a fenti időszakban papíralapú számlaértesítőjük (díjbekérő) generálódik, kiküldésre kerül egy szélvédő matricát tartalmazó kártya a számlalevél mellékleteként, szerződésenként egyszeri alkalommal. 

A szélvédő matrica a kőfelverődés-, szélvédősérülésre helyezve fokozhatja a javítás eredményességét – ezért javasoljuk, hogy mindig tartsák az autóban. A felhasználási útmutatót a hordozó kártya tartalmazza. A szélvédő matricás információs kártyák egyúttal ügyfélszolgálatainkon is kihelyezésre kerülnek, valamint a biztosítási tanácsadóinktól is kérhetők. Így az ajándék újonnan szerződő, illetve a postai kiküldésben nem érintett – elektronikus számlával rendelkező – ügyfeleink számára is elérhető.