Internetes vagyonbiztosítási kárbejelentés

Internetes vagyonbiztosítási kárbejelentés

Általános adatokA Netlock Kft. által kiállított szerver tanusítvány garantálja, hogy Ön adatai elküldése során a Generali Biztosító Zrt. szerverével áll kapcsolatban. A szerver tanusítvány érvényességét a Netlock pecsétre kattintva ellenőrizheti.

Előzze meg a károkat alkalmazásunkkal!

  Tájékoztatás

  Árvízkárokkal kapcsolatos további információért kérjük itt tájékozódjon!

  Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy az internetes kárbejelentő rendszerünk Internet Explorer és Firefox böngészőkkel támogatott.

  A kárbejelentés kitöltésekor megadott személyes adatokat társaságunk kizárólag a kár rendezése céljából, a biztosítási jogviszony fennállásának ideje alatt, valamint azon időtartam alatt kezeli, ameddig a biztosítási jogviszonnyal kapcsolatban igény érvényesíthető. Az adatai kezelésével kapcsolatos további információkat az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

  Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy a *-gal jelölt adatmezők kitöltése a kárrendezési eljárás lefolytatásához szükséges. Telefonszám megadásakor kérjük, hogy csak azt a telefonszámot (telefonszámait) adja meg, amelyen az adott kárügyben társaságunk munkatársával kapcsolatba tud és kíván lépni, illetőleg amely telefonszámon társaságunk munkatársa Önt bizonyosan elérheti.

  Az egyéb elérhetőségi adatmezők kitöltésénél arra is legyen figyelemmel, hogy valamely telefonszám megadásán túlmenő egyéb elérhetőségi adat hiánya a kárrendezés lefolytatását nem akadályozza ugyan, de megadásával megkönnyíti munkatársunk munkáját.